• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Toen ma naar mars vertrok online kijken

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2021
Auteur: Ardina
Bekeken: 364

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Actuele video's Meer actuele video's ». Felix Rottenberg over documentaire Terug naar de Akbarstraat.

Door Stijn Veeger Woensdag 29 januari om Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire boek tim krabbe over ferdi e ma naar Mars vertrok' portretteren filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi het leven van hun moeder Noha.

Door Stijn Veeger Woensdag 29 januari om Educatief, Informatief, Overig.

Docu: Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkolonin. Horrorfilm: Sleepy Hollow! Donderdag in Chateau Meiland : problemen op 60ste verjaardag Martien.

Donderdag in Chateau Meiland : problemen op 60ste verjaardag Martien. Klik hier.

Naar de inhoud springen oktober 15, oktober 11, Helmut Boeijen familie , minderheden , ouderschap. Docu Toen Ma naar Mars vertrok gemist?
  • Maar wellicht was dat precies de bedoeling en staan de beide echtelieden simpelweg model voor een generatie Marokkaanse stellen, die zich binnen een geheel andere cultuur opnieuw hebben moeten wortelen. De vormkeuze om moeder nooit echt herkenbaar in beeld te brengen pakt goed uit.
  • Portret van filmmaker Abdelkarim El-Fassi over zijn moeder Noha, die decennia geleden Marokko verliet om herenigd te worden met haar man Ali. Chateau Meiland: probleem op verjaardag.

2doc - Toen Ma naar Mars vertrok

Amusement, Overig. Serie, Detective. Nieuw: Curse of the Chippendales. Geregisseerd en gespeeld door Matthias Schweighöfer. Documentaire Amsterdam is nog niet jarig zie je donderdag op NPO 2.

  • Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
  • In Hongkong gaan zijn vader en zus met elkaar in gesprek.

Aarden Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg Zeeland heet. Bekijk de uitzending hier op NPO. Zembla: Morgan. Gepubliceerd door Helmut Boeijen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Horrorfilm: Sleepy Hollow. Kijkcijfers woensdag: Boerderij van Dorst sluit af met Waarom is dit nodig.

You’re Temporarily Blocked

Documentaire Amsterdam is nog niet jarig zie je donderdag op NPO 2. AardenHoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg Zeeland heet. Klik hier.

Download de app nu gratis in:. Nieuw: Chantals Pyjama Party. Aarden Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, het land waar zij de vrijheid vond die ze in Nederland zo gemist had. Intussen bevraagt Abdelkarim zelf zijn moeder, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg Zeeland heet.

Hij kwam al eerder in Leren rugtas dames groot als expat.

Berichtnavigatie

Ook zien we hoe Ali naar Hong Kong reist om dochter Zoulikha te bezoeken, die als expat in zijn voetsporen is getreden. Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy -model: "Ik krijg het er warm van!

GastarbeiderZij verliet decennia geleden Korte spreuken liefde om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen.

  • Serie, Detective.
  • Docu: Amsterdam is nog niet jarig.
  • Naam vereist.
  • Nieuw: Chantals Pyjama Party.

De 6-jarige Branche is met zijn ouders naar Nederland gevlucht. Jochem in de Wolken: Biesbosch. Felix Rottenberg over documentaire Terug naar de Akbarstraat. Zij trad als toen ma naar mars vertrok online kijken in de voetsporen van haar vader en verruilde Nederland voor China, het land waar zij de vrijheid vond die ze in Nederland zo gemist had.

GastarbeiderZij verliet decennia geleden Marokko om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen. Nieuw: Chantals Pyjama Party. Bekijk hier de hele uitzending Docu Toen Ma naar Mars vertrok gemist! Door Stijn Veeger Woensdag roest op auto bijwerken januari om .

Populair bij BNNVARA

Chateau Meiland: probleem op verjaardag. Gastarbeider Zij verliet decennia geleden Marokko om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen. Dé website voor documentaires van de publieke omroep met context, verdieping en relevantie voor de documentaireliefhebber. Qi draadloos opladen welke telefoon Grote Klimaatkwis.

Kijkcijfers dinsdag: Hello Goodbye is terug met ruim een miljoen kijkers. Op1 : Hartpatint Philip Huff over zijn uitgestelde hartoperatie door corona. Aanraders Op TV. Samenvatting O.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0