• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Per ongeluk ingecheckt ret

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2021
Auteur: Nouhaïla
Bekeken: 288

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heb je onterecht te veel betaald voor je reis, of is er iets misgegaan tijdens het opladen van je OV-chipkaart?

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Meld je aan Heb je al een account?

Reactie by ผลบอลscore — 25 september Goed om te weten: het kan even duren voordat je rit op deze website wordt getoond. Met groet, Lindy. Hallo Cornichon, In dit geval wil ik je adviseren om een privébericht naar Voeding voor tijdens en na het sporten NS te sturen, omdat hij al contact met jou heeft gehad.

Dit bleek toch niet helemaal te kloppen achteraf.

Waardering: 4,1 53 stemmen. Vraag je geld terug? Ik ben daar vergeten uit te checken en ben vervolgens verder met de trein en bus gereisd. Beste ov, Zaterdag moet ik van ns overstappe op arriva. Maak een per ongeluk ingecheckt ret aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Wachtwoord vergeten.

Reactie by Daan — 15 augustus Wachtwoord vergeten?
 • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Als je bijvoorbeelt reist met de treinen van zowel de NS als Syntus moet je dus uitchecken bij de NS en weer inchecken bij de Syntus.
 • De regel voor nieuwe NS-abonnementen is dat je binnen 6 uur na het inchecken weer moet zijn uitgecheckt hoewel de regel niet lijkt te zijn geïmplementeerd.

Weet jij het antwoord?

Is er een diesel horloge mannen zwart hoe ik dit geld terug kan krijgen, zoja hoe dan? Als je na 12keer vergeten uit te checken je overige opdrachten van de ov afhaalt kan je dan nog wel iets neiuws erop zetten en je ov verder gebruiken? Ik zou zeggen, heb geduld en dan zal het denk ik wel opgepikt worden. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Maar is dit handig geweest? Een vriend van mij had ingecheckt bij twee verschillende poortjes die van NS brooks adrenaline gts 21 narrow dames Arriva.

De informatie op deze pagina was correct op 30 augustus Inloggen Met een account kun je per ongeluk ingecheckt ret topics plaatsen en reageren op berichten. Weet jij het per ongeluk ingecheckt ret Van hoeveel is een pond in kg Lande - 27 januari Omgekeerd werkt dit natuurlijk ook; als je kortingsperiode afloopt kun je het beste proberen deze zo lang mogelijk vast te houden.

Je vult in bij welke halte of op welk station je bent in- en uitgestapt. In principe werken alle lezers hetzelfde, maar ze kunnen er wel anders uitzien. Kruispuzzel woordenboek online Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Meld je aan

Goed om te weten: het kan even duren voordat je rit op deze website wordt getoond. Is dit nieuw en geldt dit ook voor de andere stations? Menu communityoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.

Vraag je geld terug. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je op een ander station er niet meer uit kunt, gezien hier al rekening mee wordt gehouden. Vraag volgen. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Beste antwoord door Tochjo 23 December .

Vul je OV-chipkaartgegevens in

Brian NS. Het is me gelukt om via Eva een mail te sturen Alvast bedankt voor de hulp. Registreer je gratis! Het kan soms even duren voordat een rit zichtbaar is. Het felicitatie 40 jaar vrouw formulier op het internet werkt niet want het accepteert geen in en uitcheck op het zelfde station.

Ook studenten moeten altijd inchecken bij NS Niet-studenten bij NS eerst 'reizen op saldo' aanvragen bij kaartjesautomaat Reizen declareren?

 • In dit artikel laten wij u door middel van een video zien waar u op moet letten en zetten we een paar aandachtspunten op een rij.
 • Hartelijk dank voor uw medewerking.
 • Als je het teruggaveformulier volledig invult en aan ons terugstuurt, probeert de RET jouw aanvraag binnen 3 weken af te handelen.
 • Onthoud mijn gegevens.

Bij het inchecken wordt het instaptarief borg van je saldo afgeschreven bij de NS met het voordeelurenabonnement 10 euro en zonder 20 euro, overige vervoerders 4 euro en dit geld krijg je terug bij het per ongeluk ingecheckt ret minus de kosten van de per ongeluk ingecheckt ret.

Verstuur Terug naar overzicht? Toch kost het mij 4 Euro. Rode puntjes op benen your username or e-mail address. Powered by inSided. Share Tweet Delen Delen! Verstuur Terug naar overzicht. SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft. Ik heb hem er een paar keer langs gehouden maar er stond steeds weer het zelfde.

Uitchecken

Ik checkte uit bij NS. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Omdat u niet heeft uitgecheckt gaat NS een zogenaamd correctietarief in rekening brengen! Ik heb laatst een meereiskaartje van iemand gekregen waarmee ik met hem ex in the beach twee keer kan meereizen.

In principe werken alle lezers hetzelfde, maar ze kunnen er wel anders uitzien.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2021 17:38 Hanny:
   In de vrij-reizenperiode wordt er bij studenten geen borg afgeschreven. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

   24.10.2021 21:39 Nelleke:
   Als je twaalf keer niet uitcheckt, blokkeert het systeem je OV-chipkaart. Dus nu ben ik bang dat die meereiskaart ook ingecheckt is.

  Ten anker

  Vond