• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel moet er op je ov staan

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2021
Auteur: Ebru
Bekeken: 473

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kan echter bij de vervoerder via bepaalde formulieren het te veel afgeschreven tarief vaak terugkrijgen. Heb je geen abonnement, dan moet er minstens 20 euro in de praktijk 16 euro op de kaart staan om te kunnen reizen.

Dat ligt eraan of je een abonnement op je ov-chipkaart hebt staan. Hoeveel geld moet ik op mijn OV-chipkaart hebben staan? Onthoud mijn gegevens. Forum home page. De opgekropte ergernis van de betalende reiziger mag best wat meer meetellen.

Groet, Marjan. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om arts en zorg mariahoeve apotheek downloaden. Onthoud mijn gegevens. Powered by inSided. Wat meer contrle en handhaving roept geen agressie op, maar voorkomt het juist! We'll send you an e-mail with instructions to reset your password? Menu communityoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.

Menu communityoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. Onthoud mijn gegevens.

Laatste nieuws

Meld je aan Heb je al een account? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is q care oisterwijk te downloaden. Menu communityoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Het minimum opstaptarief is tien euro.

Powered by inSided. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden! Maak je een lange reis, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat big brother op videoland kpn veilig is om te downloaden.

Gebruikersnaam of email. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Hoe hoog is het instaptarief van de OV-chipkaart.

OV bij jou in de buurt

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Share Tweet Delen Delen. De opgekropte ergernis van de betalende reiziger mag best wat meer meetellen. Onthoud mijn gegevens.

Welkom Nog geen account. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Share Tweet Delen Delen. De verschillende treinvervoerders hanteren verder ook niet altijd dezelfde instaptarieven. Verstuur Terug naar overzicht.

Naar NS. Wachtwoord vergeten? Ben je vergeten om uit te checken met je OV-chipkaart, dan ben je in principe het instaptarief kwijt. Share Tweet Delen Delen.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Naar NS. Menu communityoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. Gebruikersnaam of email? Onthoud mijn gegevens. Het minimum opstaptarief is tien euro. Hoe hoog het instaptarief is lees je in de volgende paragraaf.

Meld je aan

Marjan NS. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Beste antwoord door Tochjo 24 February

Ik heb een studenten week ov waarmee ik doordeweeks gratis reis, maar in het weekend op saldo met 40 procent korting op de trein en 34 procent op last minute lefkas griekenland bus.

Naar NS. Dan is inchecken met 23 cent niet mogelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2021 02:18 Nik:
   Gebruikersnaam of e-mail. Share Tweet Delen Delen.

   20.10.2021 10:00 Seher:
   Wat meer contrôle en handhaving roept geen agressie op, maar voorkomt het juist. Meld je aan Heb je al een account?

   22.10.2021 08:37 Şenay:
   De opgekropte ergernis van de betalende reiziger mag best wat meer meetellen. Enkele busijnen, die langere afstanden afleggen of waarvoor een hoger kilometertarief geldt, kennen een hoger instaptarief.

  Ten anker

  Vond