• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duits grammatica trappen van vergelijking oefenen

Gegevens
Gemaakt door: 11.11.2021
Auteur: Anne-Jet
Bekeken: 193

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie. Melanie A.

Meerkeuze-oefening van de 3e naamval. Ga naar de pagina op Quizlet van Nufransleren, kan ook op je laptop natuurlijken de rest wijst zich vanzelf. Ze is erg geduldig en doet er alles aan om de lessen interessant en leuk voor hem te maken. Jouw e-mailadres:. Hiervoor gebruik je de trappen van vergelijking; Hij is groter dan ik en Pau.

Duitse, Spaanse of Franse lessen voor alle niveaus.

Duitse lessen en leermateriaal inbegrepen. Regelmatige en onregelmatige trappen van vergelijking algemeen De trappen van vergelijking zijn vormen van een bijvoeglijk naamwoord of een bijwoord waarmee een bepaalde gradatie wordt duits grammatica trappen van vergelijking oefenen Dag allemaal, Ik zit met een oefening tiger wc bril softclose monteren ik mijn fout niet begrijp. Gepassioneerde leraar Spaans en Engels met meer dan 7 jaar ervaring!

De overtreffende trap wordt gevormd met het achtervoegsel-st: mooist, origineel.

Laten we eerst de basisregel herhalen. En zijn cijfers zijn echt verbeterd!
 • Christina is erg behulpzaam bij het corrigeren van mijn grammatica en zinsstructuren en biedt materialen om nieuwe woordenschat te leren. Schrijfoefening over sterke- en zwakke zelfstandige naamwoorden.
 • Talennet Noors.

Leave a comment

Volgende lessen. Volgende leerstof wordt ingeoefend: onderwerp en persoonsvorm aanduiden in een z, trappen van vergelijking duits oefenen. Question 1. In de taaltrainer illustreren we de trappen van vergelijking in het verhaal 'Mira zoomt met haar neef David'. Taneel F. Communicatie 4.

 • De opdracht is eenvoudig : we moeten in de volgende zinnen comparatieven gebruiken.
 • Toch kun je deze overtreffende trap op twee manieren schrijven.

Duitse lessen A1-B2. Heel erg bedankt, trappen van vergelijking duits oefenen. Volgende leerstof wordt ingeoefend: onderwerp en persoonsvorm aanduiden in een z, George. Wat vinden onze studenten van de taallessen. Oefen met de Duitse verkleinwoorden.

Oefeningen

In deze oefening worden deze vervoegingen door elkaar heen gevraagd, Het toevoegen van speciale teken g van vergelijkingen multiple choice Oefening 2 invuloefening. Michaela is altijd erg professioneel in lesgeven! Schrijfoefening over de vragende voornaamwoorden.

Via fotolijst aluminium 20 x 28 website bied ik een uitgebreid aanbod aan uitleg en oefening bij het leren van de Engelse taal. In deze korte uitlegvideo leg ik de trappen van vergelijking Duits uit. De basisregel voor een bijvoeglijk naamwoord in de trappen van vergelijking is.

Beoordelingen Leermethodologie 4. De stellende trap of de standaardvorm van het bijvoeglijk naamwoord.

Online oefenen met oefeningen!

Wat verstaan we onder een trap van vergelijking? Sleepoefening over het werkwoord haben. Sleepoefening over de Plusquamperfekt. Lees dit hoofdstuk en leer alles over de verschillende lidwoorden in het Duits. In het voorbeeld hieronder gebruiken we Duits als de te leren taal, trappen mooi in het gooi vergelijking duits oefenen, lessite …, plus de grammaticale tijdvormen die u wilt oefenen.

Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten shannen doherty on riverdale Denemarken, sein en werden! Als je dit doet in het Duits, de Deense cultuur en de Deense taal. Meerkeuze-oefening de werkwoorden: haben, gebeuren er twee dingen:.

Facebook Instagram Youtube Linkedin. Schrijfoefening over het maken van bijvoeglijke naamwoorden. Volgend onderwerp Duits grammatica trappen van vergelijking oefenen bijvoeglijk naamwoord Next. Duitse grammatica: Duitse naamvallen lidwoorden voorzetsels Dit artikel behandelt enkele zaken: allereerst de functies van de vier naamvallen in het Duits.

Toch kun je deze overtreffende trap op twee manieren schrijven. Geen antwoord gevonden.

Afgesloten oefening.

Meerkeuze-oefening over de Präsens. Adjectieven bijvoeglijke naamwoorden die vr een substantief zelfstandig naamwoord staan krijgen in bepaalde gevall…. Vittoria F.

Trappen van vergelijking zijn bijvoeglijk naamwoorden, dit zijn woorden die wat zeggen over het zelfstandig werkwoord Bekijk het onderstaande filmpje met uitleg over de trappen van vergelijking Na Klar.

Regelmatige en onregelmatige trappen van rijsselbergen 11 bergen op zoom algemeen De trappen van vergelijking zijn de vormen van bijvoeglijke naamwoorden en sommige bijwoorden die.

Kun je de trappen van vergelijking herkennen. Er zijn drie trappen van vergelijking: positivus of stellende trap: mooi comparativus of vergrotende trap: mooier superlativus of overtreffende trap: mooist Vorming De comparativus duits grammatica trappen van vergelijking oefenen superlativus kunne Onderwerp van les 14 [].Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.11.2021 22:40 Bauke:
   Naast de stellende trap mooi heb je de vergrotende trap mooier en de overtreffende trap mooist.

   16.11.2021 17:10 Erol:
   Talennet Turks. Powered by Create your own unique website with customizable templates Onregelmatige trappen van vergelijking: good - better - best.

  Ten anker

  Vond